MCLEAD. Ape Komen Anda?

MRC Leadership Training (MCLEAD) 2008 telah diadakan pada 1-3 Ogos 2008, bertempat di CAC, IIUM dan Genting View Resort.

Sebagai seorang peserta, apa komen anda tentang MCLEAD kali ini?

5 Responses to “MCLEAD. Ape Komen Anda?”


  1. 1 avicenna 5 August, 2008 at 12:36 am

    salam…
    masuk kali ni dah 3 kali saya join mc lead…pengisian mc lead kali ni agak berbeza dr yg seblm ni…mungkin klu dulu 100% progrm djlnkn diluar UIA tp kali ni sehari di UIA & 2 hari di luar…pengisian mc lead ttp spt biasa kurang berkesan krn bg saya lbh efektif klu lbh byk LDK…one more thing telematch yg djlnkjn x brapa sesuai dgn peringkat umur peserta krn saya x nmpk di mana rasionalnya permainan itu…ok just give my opinion…

  2. 2 Anonymous 5 August, 2008 at 12:55 pm

    aa…
    nk tanya ni, kepada si cameraman si azhari, bila agaknya gambar2 mclead tu ready agaknya?? teringin la plak nk tgk.. lg satu, kalo boleh tukar la link download tu ke rapidshare ke atau lain2 download link yg laju. sebab skrg ni sangat2 slow bila korang gunakan link A drive (nk download gambar induction course 127MB sampai 2jam menggunakan broadband). ini disarankan utk kemudahan bersama. sekian.. =D

  3. 3 Anonymous 6 August, 2008 at 5:18 pm

    emm..
    wat sesuatu kat website uthman..
    dicemari ngan iklan2 yg tak sepatutnye..
    nk tgk gmba2 hari tu agk susah je..
    huhu..
    excited lepas balik program hari tu..
    overall besh!
    HIDUP MRC!

  4. 4 Anonymous 8 August, 2008 at 11:57 am

    salam…… mane die gambor mclead????? kemain bekelip ak tgk cmra aritu;p

  5. 5 sidqi 9 August, 2008 at 2:42 am

    salam..

    gambar akan diupload sedikit masa lg. sila tinggalkan emel utk dihubungi apabila gambar diupload.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




August 2008
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

%d bloggers like this: